Sparanghel sotat cu măsline și busuioc
Sparanghelul sotat cu măsline și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 79 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de măsline kalamatan, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Maslinele Italiene Saut, Dovlecei sote w / migdale și măsline, și Fenicul Sotat Cu Roșii Și Măsline.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați sparanghelul, 1/4 linguriță de sare și puțin piper și gătiți, amestecând, până când sparanghelul este verde strălucitor și crocant-fraged, 5 până la 7 minute.
Adăugați măslinele, busuiocul și 1/4 linguriță de sare și aruncați bine.