Sparanghel Simplu La Grătar
Sparanghelul simplu la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline extra virgin, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Paste simple Lemony Fetan și Mascarpone cu sparanghel la grătar, Sparanghel Prăjit Simplu, și Rulouri Simple De Sparanghel De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și așezați-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului.
Așezați sparanghelul într-un vas superficial; adăugați ulei și 1/4 linguriță. sare și aruncă bine pentru a acoperi. Grătați sparanghelul 2 minute pe fiecare parte sau până când este crocant.
Adăugați piper și sare rămasă. Strângeți sucul din lămâie peste sparanghel; se presară cu brânză.