Sparanghel, sfeclă prăjită și salată de brânză de capră
Sparanghelul, sfecla prăjită și salata de brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 10,45 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 399 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sfeclă, brânză de capră din bușteni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sfeclă prăjită salată de fistic și brânză de capră, Salată verde cu sfeclă prăjită, brânză de capră și migdale, și Salată de varză de Bruxelles rasă cu sfeclă prăjită, nuci pecan și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți sfecla într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă la 425 timp de 40 până la 45 de minute sau până se înmoaie, amestecând la fiecare 15 minute; se răcește complet.
Bateți împreună 1 cană de ulei de măsline, oțet de vin roșu, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic; pune vinaigreta deoparte.
Cojiți sfecla; tăiat în pene. Aruncați împreună sfecla roșie, 1/4 cană vinegretă, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; pus deoparte. Într-un castron separat, aruncați împreună sfecla aurie, 1/4 cană de vinaigretă, restul de 1/8 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper; pus deoparte.
Tăiați Topul la 3 centimetri de sparanghel, gătiți în apă clocotită pentru a acoperi 1 până la 2 minute sau până când este crocant. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Combinați sparanghelul și 1/2 cană de vinaigretă; pus deoparte.
Tăiați brânza de capră în 6 felii egale.
Așezați 1 felie de brânză într-un tăietor rotund de 3 inci sau o matriță inelară; se presară cu 1/2 linguriță de arpagic. Apăsați arpagicul în brânză; scoateți tăietorul.
Transferați brânza pe o farfurie de servire. Repetați procedura cu restul de brânză și arpagic.
Aranjați sulițele de sparanghel uniform deasupra rundelor de brânză. Se acoperă cu sfeclă și se stropește cu vinaigreta rămasă.
Presărați piper crăpat și ulei de măsline în jurul marginii plăcii, dacă doriți.
* Notă: sfecla roșie mică poate fi înlocuită cu aur.