Sparanghel rece cu baie de Curry
Sparanghelul rece cu Dip Curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 173 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de smântână, pudră de curry, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel de susan cald sau rece, Supă Rece De Sparanghel Cu Pepene Verde La Grătar, și Curry rece de pui cu migdale prăjite și ghimbir cristalizat.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată.
Adăugați sparanghel și gătiți timp de aproximativ 7 minute, până când este verde strălucitor.
Scoateți într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați maioneza, smântâna și pudra de curry.
Transferați într-un vas de servire frumos și serviți cu sparanghel răcit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.