Sparanghel prăjit și ciuperci Portabella cu sos de hrean
Sparanghelul prăjit și ciupercile Portabella cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 72 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.78 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel, amidon de porumb, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Paște. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci Portabella Prăjite Cu Brânză Albastră, Ciuperci Portabella Prăjite Balsamice Și Cimbru, și Coji de paste cu ciuperci Portabella și sos Boursin.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul și ciupercile într-un vas de copt mare, Uns cu ulei și presărați cu 2 căței de usturoi. Prăjiți, amestecând la fiecare 5 minute, timp de 10-15 minute, până când sparanghelul abia începe să se rumenească.
Încălziți laptele de soia într-o cratiță și adăugați 1 linguriță. usturoi, drojdie nutritivă, sare, hrean, busuioc și piper. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul fierbe.
Adăugați amestecul de amidon de porumb / apă și amestecați până se îngroașă.
Se toarnă peste sparanghel și ciuperci pentru a servi.