Sparanghel prăjit la cuptor cu ulei de măsline de lămâie

Sparanghel prăjit la cuptor cu ulei de măsline de lămâie
Sparanghelul prăjit la cuptor cu ulei de măsline de lămâie este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare obișnuită și piper proaspăt măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Conopidă prăjită la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și lămâie, Conopidă prăjită la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și suc de lămâie, și Salată de sparanghel prăjită cu Pecorino, lămâie și ulei de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți sparanghelul; scoateți capetele dure ale tulpinii și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Întindeți sparanghelul într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți cu ulei de măsline simplu, apoi agitați ușor tigaia pentru a acoperi sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Coaceți într-un cuptor de 400 până când sparanghelul este fraged-crocant pentru a mușca, 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Transferați pe un platou.
7
Se presară cu coaja de lămâie; stropiți cu ulei cu aromă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista