Sparanghel prăjit cu usturoi
Sparanghelul prăjit cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, uleiul de canolan, cuișoarele de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu usturoi și ceapă eșalotă în ulei de Chili, Sparanghel Prăjit, și Sparanghel Prăjit.
Instrucțiuni
Fixați capetele dure de pe sparanghel; aruncați capetele.
Tăiați sparanghelul în jumătate.
Sotati sparanghelul si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 5 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged.
Adăugați sos de soia; reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți. Gatiti 5 minute sau pana cand sparanghelul este fraged.