Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic

Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic
Sparanghelul prăjit cu unt rumenit Balsamic este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 49 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit De Soia Balsamic, Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic, și Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit Balsamic - Sănătos Cu Conținut Scăzut De Cal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aranjați sparanghelul într-un singur strat pe foaia de copt; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti timp de 3 minute sau pana se rumeneste usor, agitând tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de soia și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
7
Stropiți peste sparanghel, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista