Sparanghel prăjit cu sos de muștar creol

Sparanghel prăjit cu sos de muștar creol
Sparanghelul prăjit cu sos de muștar creol ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 148 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, condimente cajun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Roșii Verzi Prăjite Cu Crab Și Muștar Creol, Cârnați Andouille și creveți cu sos de muștar creol, și Somnul prăjit al lui Rock cu sos tartar creol.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure de sparanghel. Clătiți sparanghelul cu apă și lăsați-l umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
2
Așezați făina într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați sparanghel, sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Într-un vas puțin adânc, amestecați Zara, oul și sosul fierbinte. Într-un alt vas superficial, combinați amestecul de făină de porumb și condimentul Cajun. Înmuiați sparanghelul în amestec de zară; dragă în amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Lapte BătutLapte Bătut
SparanghelSparanghel
Sos FierbinteSos Fierbinte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Într-un cuptor olandez mare, turnați ulei la o adâncime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Încălziți uleiul la foc mediu; aproximativ 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Prăjiți sparanghelul în loturi timp de 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se servește cu sos de muștar creol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar CreolMuștar Creol
SosSos
9
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista