Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon

Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon
Sparanghelul prăjit cu sos Dijon-lămâie este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, suc de lămâie, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon, Sparanghel prăjit cu sos de usturoi-lămâie, și Sparanghel prăjit cu sos de cremă de mărar de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sparanghelul, 2 lingurițe de ulei de măsline, sare și usturoi într-un castron mare, aruncând bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de sparanghel într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați restul de 2 lingurițe de ulei, coajă, suc, muștar și piper într-un castron mic, amestecând cu un tel. Aranjați sparanghelul pe un platou; stropiți amestecul de suc peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MuștarMuștar
PiperPiper
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista