Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago

Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago
Sparanghelul prăjit cu migdale și Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 196 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de migdale, ulei de măsline, sparanghel subțire ca un creion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, și broccoli prăjit cu asiago, usturoi și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați sparanghelul cu 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 15 minute, până se înmoaie. Între timp, puneți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor timp de 5 minute, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați sparanghelul într-un platou și stropiți cu sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Împrăștiați Asiago peste sparanghel, presărați migdalele și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De LămâiePană De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Brânză AsiagoBrânză Asiago
4
Note: dacă preferați să serviți sulițe de sparanghel mai groase, adăugați aproximativ 10 minute la timpul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista