Sparanghel Prăjit

Sparanghel Prăjit
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo? Sparanghelul prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sulițe de sparanghel, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 9501 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel Prăjit, Sparanghel Prăjit, și Sparanghel Prăjit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul și pregătiți sparanghelul: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c). Clătiți sulițele de sparanghel. Dacă capetele sunt dure, rupeți-le și aruncați-le sau economisiți pentru stoc. De asemenea, puteți folosi un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea exterioară dură a capetelor mai grase ale sparanghelului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți sparanghelul cu ulei de măsline, sare, piper, usturoi: tapetați o tigaie cu folie. Aranjați sulițele de sparanghel într-un singur strat pe tigaia căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți cu ulei de măsline și frecați sulițele peste tot cu uleiul de măsline pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Se presară sare, piper și usturoi tocat și se freacă peste sulițele de sparanghel pentru a se distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Prajiti la cuptor: prajiti la 400 buc. F (205 buc. C) timp de 10 minute, mai mult sau mai putin, in functie de cuptorul dvs. particular si de cat de groase sunt sulitele, pana cand sparanghelul este doar usor rumenit si fraged cand le strapungeti cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Stropiți cu suc de lămâie sau balsamic pentru a servi: pentru a servi, stropiți cu suc proaspăt de lămâie sau oțet balsamic și, dacă doriți, o stropire de parmezan ras (săriți dacă gătiți vegan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista