Sparanghel Prăjit
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo? Sparanghelul prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sulițe de sparanghel, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 9501 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel Prăjit, Sparanghel Prăjit, și Sparanghel Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul și pregătiți sparanghelul: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c). Clătiți sulițele de sparanghel. Dacă capetele sunt dure, rupeți-le și aruncați-le sau economisiți pentru stoc. De asemenea, puteți folosi un cojitor de legume pentru a îndepărta pielea exterioară dură a capetelor mai grase ale sparanghelului, dacă doriți.
Stropiți sparanghelul cu ulei de măsline, sare, piper, usturoi: tapetați o tigaie cu folie. Aranjați sulițele de sparanghel într-un singur strat pe tigaia căptușită.
Stropiți cu ulei de măsline și frecați sulițele peste tot cu uleiul de măsline pentru a acoperi.
Se presară sare, piper și usturoi tocat și se freacă peste sulițele de sparanghel pentru a se distribui uniform.
Prajiti la cuptor: prajiti la 400 buc. F (205 buc. C) timp de 10 minute, mai mult sau mai putin, in functie de cuptorul dvs. particular si de cat de groase sunt sulitele, pana cand sparanghelul este doar usor rumenit si fraged cand le strapungeti cu o furculita.
Stropiți cu suc de lămâie sau balsamic pentru a servi: pentru a servi, stropiți cu suc proaspăt de lămâie sau oțet balsamic și, dacă doriți, o stropire de parmezan ras (săriți dacă gătiți vegan).