Sparanghel Portocaliu-Ghimbir Prăjit

Sparanghel Portocaliu-Ghimbir Prăjit
Sparanghelul portocaliu-ghimbir prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă $1.75 pe portie. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Glazură De Ghimbir Portocaliu, Sparanghel De Ghimbir Portocaliu, și Sparanghel cu unt de portocale-ghimbir pentru 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel; așezați sparanghelul pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Bateți împreună sucul de portocale, uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente; stropiți amestecul peste sparanghel, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau la gradul dorit de sensibilitate, întorcându-se o dată după 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista