Sparanghel Picant-Tempeh Stir-Fry

Sparanghel Picant-Tempeh Stir-Fry
Sparanghel picant-Tempeh Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 367 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sos de soia, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă prăji, Pui și Broccoli se amestecă, și Friptură De Susan Se Amestecă Prăji.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Tăiați sulițele în diagonală în bucăți de 2 inci. Pune deoparte.
3
Combinați bulionul de legume, sosul de soia și amidonul de porumb într-un bol mic; amestecați cu un bici până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți 1 lingură de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați tempeh și amestecați 4 până la 5 minute sau până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TempehTempeh
6
Scoateți tempeh din tigaie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TempehTempeh
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Încălziți restul de 1 lingură ulei de susan în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu, sparanghelul și ciupercile la tigaie și amestecați 3 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere și gătiți 2 până la 3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Adăugați tempeh și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TempehTempeh
11
Se servește peste orez brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista