Sparanghel Picant-Tempeh Stir-Fry
Sparanghel picant-Tempeh Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 367 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sos de soia, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă prăji, Pui și Broccoli se amestecă, și Friptură De Susan Se Amestecă Prăji.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Tăiați sulițele în diagonală în bucăți de 2 inci. Pune deoparte.
Combinați bulionul de legume, sosul de soia și amidonul de porumb într-un bol mic; amestecați cu un bici până se omogenizează. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tempeh și amestecați 4 până la 5 minute sau până la auriu.
Scoateți tempeh din tigaie; deoparte.
Încălziți restul de 1 lingură ulei de susan în aceeași tigaie.
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu, sparanghelul și ciupercile la tigaie și amestecați 3 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Adăugați amestecul de bulion; aduceți la fierbere și gătiți 2 până la 3 minute sau până se îngroașă.
Adăugați tempeh și gătiți 1 minut sau până când se încălzește bine.
Se servește peste orez brun.