Sparanghel Paste Primavera

Sparanghel Paste Primavera
Sparanghel Paste Primavera necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,55 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 346 calorii. Un amestec de roșii prune, busuioc, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Paste Primavera cu sparanghel și șuncă, Somon afumat și sparanghel Paste Primavera, și Pastele de sparanghel ale unchiului Bill Primavera sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati timp de 3 minute. Se amestecă sparanghelul. Acoperiți și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați ciupercile, șunca, busuiocul, oregano și rozmarinul. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când sparanghelul este crocant, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Gât De PuiGât De Pui
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Se amestecă roșiile, sarea și piperul. Gatiti 3 minute mai mult sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
Între timp, gătiți linguine conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiu De Porc Fiert, Taiat FasiiMuschiu De Porc Fiert, Taiat Fasii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați amestecul de sparanghel și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
7
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Pasta Primavera poate fi asociată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Palagio când dansăm Chianti cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Il Palagio Când Dansăm Chianti
Il Palagio Când Dansăm Chianti
Arome de cireșe negre coapte, lemn de santal, cedru și compot de căpșuni. Textură uniformă și echilibrată aciditate strălucitoare, fructe suculente și un sentiment vesel și persistent al podgoriilor de la Il Palagio. Perfect pentru combinarea cu rețete tradiționale toscane.Amestec: 90% Sangiovese, 5% Canaiolo, 5% Colorino
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista