Sparanghel Oniony Aromat

Sparanghel Oniony Aromat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul Oniony aromat. O porție conține 75 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb Aromat, Flounder Aromat, și Friptură De Oală Aromată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Așezați într-o cratiță mare sau tigaie peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați amestecul de supă. Gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SupăAmestec De Supă
5
Scoateți sparanghelul într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
6
Stropiți cu amestec de unt; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista