Sparanghel Oniony Aromat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul Oniony aromat. O porție conține 75 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Porumb Aromat, Flounder Aromat, și Friptură De Oală Aromată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Așezați într-o cratiță mare sau tigaie peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute sau până când sunt crocante.
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Adăugați amestecul de supă. Gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se incalzeste.
Scoateți sparanghelul într-un vas de servit.
Stropiți cu amestec de unt; se presară cu brânză.