Salată De Varză-Ananas-Ghimbir
Salata de varză-ananas-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 322 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei de susan, ananas și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată de varză, ananas și căpșuni de zi ploioasă, Ananas-somon marinat cu salată de varză asiatică, și Salată de varză cu mere și vinetă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, puneți varza tocată; pus deoparte.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți uleiul de susan la foc mediu.
Adăugați gingerroot și prăjiți până se rumenesc.
Transferați ghimbirul gătit într-un castron mic.
Adăugați usturoiul în uleiul de susan fierbinte. Când usturoiul începe să devină de culoare aurie, adăugați semințe de susan și gătiți până când usturoiul și semințele de susan se rumenesc.
Se toarnă imediat ulei de susan fierbinte, usturoi și semințe de susan peste varză.
Adăugați ghimbir prăjit și amestecați pentru a combina. Se amestecă ananasul, scallionul, stafidele și oțetul de orez. Se condimentează cu sare.
Serviți salata la temperatura camerei.