Sparanghel Marinat Asiatic

Sparanghel Marinat Asiatic
Sparanghelul marinat asiatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, sos de soia, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Castraveți Marinați Asiatici, Vinete Marinate Asiatice, și Coapse De Pui Marinate Asiatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu cu apă rece; adăugați gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți o oală cu apă la fiert; gătiți sparanghelul în apă clocotită până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți sparanghelul și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
4
Scurgeți și transferați sparanghelul într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Bateți sosul de soia, oțetul de orez, uleiul vegetal, nectarul de agave, usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și ardeiul cayenne într-un castron mare; turnați marinata peste sparanghel, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a scufunda sparanghelul. Acoperiți vasul de copt și dați-l la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei VegetalUlei Vegetal
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De SusanUlei De Susan
SparanghelSparanghel
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
6
Scurgeți marinata și presărați semințe de susan peste sparanghel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
SparanghelSparanghel
MarinadaMarinada

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista