Sparanghel Marinat Asiatic
Sparanghelul marinat asiatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, sos de soia, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Castraveți Marinați Asiatici, Vinete Marinate Asiatice, și Coapse De Pui Marinate Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu cu apă rece; adăugați gheață.
Aduceți o oală cu apă la fiert; gătiți sparanghelul în apă clocotită până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Scurgeți sparanghelul și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți și transferați sparanghelul într-un vas de copt.
Bateți sosul de soia, oțetul de orez, uleiul vegetal, nectarul de agave, usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și ardeiul cayenne într-un castron mare; turnați marinata peste sparanghel, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a scufunda sparanghelul. Acoperiți vasul de copt și dați-l la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Scurgeți marinata și presărați semințe de susan peste sparanghel înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.