Sparanghelul marinat asiatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, sos de soia, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Castraveți Marinați Asiatici, Vinete Marinate Asiatice, și Coapse De Pui Marinate Asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un castron mare cu cu apă rece; adăugați gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aduceți o oală cu apă la fiert; gătiți sparanghelul în apă clocotită până la verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți sparanghelul și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
4
Scurgeți și transferați sparanghelul într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Bateți sosul de soia, oțetul de orez, uleiul vegetal, nectarul de agave, usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și ardeiul cayenne într-un castron mare; turnați marinata peste sparanghel, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a scufunda sparanghelul. Acoperiți vasul de copt și dați-l la frigider timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ulei Vegetal
0,5 Lingurita Sare
Oțet De Orez
Ulei De Susan
Sparanghel
Sos De Soia
Marinada
Usturoi
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
6
Scurgeți marinata și presărați semințe de susan peste sparanghel înainte de servire.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.