Sparanghel la miezul nopții cu ouă cremoase

Nevoie de o curs principal fără lactate și vegetarian? Sparanghelul de la miezul nopții cu ouă cremoase ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 639 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper proaspăt măcinat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ouă cremoase coapte cu sparanghel și Pecorino, Ouă cremoase coapte cu sparanghel și roșii uscate la soare, și Sparanghel cu șuncă și ouă.
Instrucțiuni
Reglați grătarul cuptorului astfel încât să fie la aproximativ 5 inci sub broiler. Porniți broilerul și lăsați-l să se preîncălzească câteva minute.
Adăugați uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci și așezați tigaia sub broiler timp de două minute. Uleiul și tigaia trebuie să fie fierbinți, dar să nu fumeze.
Scoateți cu grijă tigaia și adăugați sparanghelul și ceapa. Se amestecă bine pentru a acoperi bucățile în ulei. Înlocuiți tigaia și închideți ușa. Gatiti pana cand sparanghelul si ceapa se rumenesc usor, dar nu moale, trei-patru minute, asigurandu-va ca amestecati la jumatate.
Scoateți tigaia și împingeți ceapa și sparanghelul pe părțile laterale ale tigaiei, astfel încât centrul să fie gol. Crăpați ouăle cu grijă în centrul tigaiei. Întoarceți tigaia la broiler și închideți ușa. Gatiti pana cand albusurile sunt setate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ un minut.
Când ați terminat, opriți broilerul și scoateți tigaia.
Stropiți deasupra sucul de lămâie și condimentați după gust cu sare și piper. Puteți mânca direct din tigaie sau puteți împărți conținutul între farfurii.
Se servește cu feliile de pâine crustă.