Sparanghel la grătar și salată de ciuperci prăjite cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și vinetă roșie de muștar Chile

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal vegetarian? Sparanghelul la grătar și salata de ciuperci prăjite cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și vinetă roșie de muștar Chile ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 648 calorii, 18g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ciuperci, nuci pecan, sparanghel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere, Salată de pui la grătar cu brânză albastră, nuci pecan confiate și vinetă de rodie, și Sparanghel Prăjit Cu Brânză Albastră Și Nuci Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Se adaugă cimbru și se condimentează cu sare și piper. Aruncați sparanghelul cu câteva linguri de vinetă și condimentați cu sare și piper. Aranjați 1/4 din ciuperci în centrul fiecărei farfurii. Aranjați sparanghelul în jurul ciupercilor.
Presărați pecan și brânză albastră în jurul marginii farfuriei.
Stropiți cu mai mult pansament.
Bateți împreună muștarul, pudra de ancho, sarea și oțetul, amestecați încet în ulei până se emulsionează. Condimentează cu mai multă sare, după gust.