Sparanghel La Grătar Cu Salsa Parmezană
Reteta sparanghel la gratar cu parmezan Salsa ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 15 minute. Această garnitură are 61 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 83 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, un strop de piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, Sparanghel Parmezan La Grătar, și Sparanghel parmezan la grătar și ciuperci.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Se amestecă împreună 1 lingură. ulei vegetal și usturoi.
Combinați sparanghelul cu amestecul de ulei vegetal într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Se presară uniform cu 1/8 linguriță. sare.
Periați felia de ceapă dulce uniform pe ambele părți cu 1 linguriță. ulei vegetal.
Felie de ceapă la grătar și sparanghel, fără capac la grătar, la foc mediu (300 până la 350). Grătar felie de ceapă 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Sparanghel la grătar 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ceapa se toaca marunt. Se amestecă împreună ceapa, roșiile și următoarele 3 ingrediente.
Serviți salsa cu sparanghel cald.