Sparanghel la grătar cu maioneză de alune-anason stelat

Sparanghel la grătar cu maioneză de alune-anason stelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul la grătar cu maioneză de anason stelat Cu Alune. Această rețetă face 6 porții cu 596 calorii, 7g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, portocală, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui la grătar cu scorțișoară și sos infuzat cu anason stelat, Carne De Porc Cu Anason Stelat, și Biscuiți cu anason stelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați gălbenușurile de ou, oțetul, sucurile de citrice și coaja, mierea, sarea, piperul și anasonul stelat. În timp ce mașina funcționează, adăugați uleiul într-un flux lent și constant până când amestecul este emulsionat,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Rezervați 2 linguri de alune tocate pentru o garnitură și procesați restul scurt cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
AluneAlune
3
Scoateți maioneza într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aprinde grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și așezați orizontal peste grătarele grătarului. Acest lucru îi împiedică să cadă prin grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Rulați sparanghelul cu clești pentru a le grăti uniform și nu vă fie teamă să le prăjiți puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
8
Timpul de gătit depinde de grosimea sparanghelului și de căldura grătarului. Sparanghelul cu grosime medie durează aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Pe farfurie: aranjați sparanghelul în mănunchiuri pe farfurii. Drapați o parte din maioneză peste fiecare pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
SparanghelSparanghel
10
Presărați alunele prăjite rămase tocate peste maioneză și garnisiți cu felii de portocale sau pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
MaionezăMaioneză
AluneAlune
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista