Sparanghel la grătar cu maioneză de alune-anason stelat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul la grătar cu maioneză de anason stelat Cu Alune. Această rețetă face 6 porții cu 596 calorii, 7g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere, portocală, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui la grătar cu scorțișoară și sos infuzat cu anason stelat, Carne De Porc Cu Anason Stelat, și Biscuiți cu anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați gălbenușurile de ou, oțetul, sucurile de citrice și coaja, mierea, sarea, piperul și anasonul stelat. În timp ce mașina funcționează, adăugați uleiul într-un flux lent și constant până când amestecul este emulsionat,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason Stelat
Gălbenuș De Ou
Oțet
Piper
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Rezervați 2 linguri de alune tocate pentru o garnitură și procesați restul scurt cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Alune
3
Scoateți maioneza într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aprinde grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Ungeți sparanghelul cu ulei de măsline și așezați orizontal peste grătarele grătarului. Acest lucru îi împiedică să cadă prin grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
7
Rulați sparanghelul cu clești pentru a le grăti uniform și nu vă fie teamă să le prăjiți puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
8
Timpul de gătit depinde de grosimea sparanghelului și de căldura grătarului. Sparanghelul cu grosime medie durează aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Pe farfurie: aranjați sparanghelul în mănunchiuri pe farfurii. Drapați o parte din maioneză peste fiecare pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Sparanghel
10
Presărați alunele prăjite rămase tocate peste maioneză și garnisiți cu felii de portocale sau pene.