Sparanghel la grătar cu lămâie
Sparanghelul la grătar cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sparanghel la grătar cu lămâie și usturoi, Sparanghel la grătar cu lămâie și usturoi, și Sparanghel la grătar cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu-înalt (aproximativ 400). Radeți tulpinile groase și fibroase de sparanghel cu un cojitor de legume, așezând tulpini plate pe o suprafață de lucru pentru a le împiedica să se rupă sub presiune. Rupeți tulpinile inferioare lemnoase. Aruncați ușor tulpinile cu 1 1/2 lingură. ulei, 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Așezați sparanghelul pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit, în 2 loturi, dacă este necesar; întoarceți des până se rumenesc ușor peste tot și vârfurile sunt clare, 5 până la 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei, condimentat după gust cu coajă de lămâie, suc și puțin mai mult ulei, sare și piper.