Sparanghel la grătar cu Gremolata de migdale
Sparanghel la grătar cu Gremolatan de migdale este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 81 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână migdale, sparanghel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sparanghel la gratar cu Gremolata de migdale-patrunjel, Sparanghel cu Gremolata, și Asparagus Gremolata.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Aranjați sparanghelul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute sau până când este crocant, întorcându-se de două ori.
Presărați sparanghelul cu restul de 1/8 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper. Împărțiți sparanghelul uniform între 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de amestec de pătrunjel.