Sparanghel la grătar cu baie dulce și picantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul la grătar cu baie dulce și picantă. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă $1.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, sulițe de sparanghel, amestec de usturoi-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Szechuan Dulce Și Picant, Sparanghel picant și dulce, și Sparanghel De Usturoi Picant La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați sosul de chili și conservele; pus deoparte.
Așezați sparanghelul în coșul pentru grătar (wok pentru grătar).
Ungeți sparanghelul cu ulei; se presară cu amestec de usturoi-piper.
Așezați coșul de grătar pe grătar la foc mare. Acoperiți grătarul; gatiti 5 pana la 8 minute, intorcand o data cu clesti, pana se inmoaie si usor carbonizate.
Serviți sparanghelul cu baie.