Sparanghel La Grătar

Sparanghel La Grătar
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sparanghelul la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Încercați Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!, Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Înveliți ușor sulițele de sparanghel cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Grătiți la foc mare timp de 2 până la 3 minute sau la sensibilitatea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista