Sparanghel La Grătar

Sparanghelul la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 55 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți sparanghel, oțet balsamic, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Combinați uleiul de măsline, oțetul balsamic, sarea și piperul într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați sparanghel, întorcându-vă la strat.
Scoateți sparanghelul din amestecul de ulei.
Sparanghel la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 până la 4 minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.
Îndepărtați sparanghelul și presărați uniform cu coaja de lămâie rasă; serviți imediat.