Sparanghel la cuptor cu rețetă Parmigiano-Reggiano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul copt cu rețeta Parmigiano-Reggiano. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 304 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, doar 3 picături de oțet balsamic cu adevărat de top, brânză proaspăt parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano-Reggiano ras, Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, și Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (175C).
Dacă utilizați oțet balsamic ridicol de scump, de top, săriți peste acest pas. În caz contrar, aruncați geamurile deschise și porniți ventilatorul de evacuare. Apoi puneți oțetul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul și fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când oțetul este redus la jumătate, oriunde de la 7 la 15 minute, în funcție de dimensiunea cratiței.
Aduceți o oală cu apă la fiert.
Adăugați 1 lingură de sare și sparanghel și blanch până abia fraged, aproximativ 1 minut pentru sulițele de grosime medie, mai mult pentru sulițele mai groase și mai puțin pentru cele mai slabe.
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Uscați sparanghelul cu prosoape de hârtie.
Așezați sparanghelul într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini sau, dacă este necesar, două foi.
Presărați sulițele cu sare după gust, stropiți cu 2 linguri de ulei și întoarceți-le la strat. Dușați sparanghelul cu brânza Parmigiano-Reggiano.
Coaceți până când sulițele sunt fragede și brânza se rumeneste și aproape clocotește (nu se va topi de fapt), aproximativ 5 minute.
Folosiți o spatulă pentru a scutura sparanghelul de pe foaia de copt pe un platou.
Stropiți cu 2 linguri de oțet balsamic redus sau câteva picături de lucruri cu adevărat de top și restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Serviți imediat, cu restul de oțet balsamic redus pe lateral.