Sparanghel-Hash nou de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 103 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. Un amestec de suc de lămâie, cimbru, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi, Sparanghel Și Ciuperci Hash, Sparanghel cartofi Hash cu friptură și ouă, și Somon ars și Aioli de lămâie cu cartof roșu, sparanghel și Hash Verde.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii și apa sărată pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti 15 minute sau doar pana se inmoaie; se scurge bine. Se răcește 15 minute; se taie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
4
Saut eșalotă în ulei fierbinte într-o tigaie mare se lipeasca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sparanghel, cimbru, sare, piper și suc de lămâie; saut 2 până la 3 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sparanghel
Piper
Cimbru
Sare
6
Adăugați cartofi, și saut 3 minute sau până când amestecul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
7
Se ia de pe foc și se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit brânza Chapel Hill Creamery farmer.