Sparanghel Fiert
Sparanghelul fiert ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare și piper kosher, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel Fiert Cu Unt Lent, Sparanghel fiert cu unt cu Moreluri, și Sparanghel Fiert Și Ceapă Cipolline Cu Pancetta Și Balsamic B pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie saut de 12 inci, pe partea dreaptă, la foc mare, până când fumați ușor.
Adăugați sparanghelul cât mai aproape de un singur strat, condimentați cu sare și piper și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc ușor, aproximativ 1 1/2 minute. Agitați tigaia și gătiți până se rumenesc din nou, cu 1 1/2 minute mai mult.
Adăugați stocul și untul în tigaie și acoperiți imediat.
Continuați să gătiți până când sparanghelul este complet fraged și stocul și untul s-au emulsionat și s-au redus la o glazură strălucitoare, 7 până la 10 minute. Dacă stocul se evaporă complet și untul începe să ardă înainte ca sparanghelul să fie gătit, completați cu câteva linguri de apă.