Sparanghel Cu Unt Rumenit Balsamic
Sparanghelul cu unt rumenit Balsamic este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 104 calorii. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, sos de soia lite, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic, Sparanghel Prăjit Cu Unt Rumenit De Soia Balsamic, și Sparanghel prăjit cu unt rumenit Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Aranjați sparanghelul uniform pe o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți sparanghelul la 400 timp de 15 minute sau doar până se înmoaie.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, 4 minute sau pana cand untul se rumeneste usor.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de soia și oțetul balsamic.
Stropiți peste sparanghel, aruncând pentru a acoperi.