Sparanghel cu sosuri de scufundare

Sparanghel cu sosuri de scufundare
Nevoie de o garnitură fără gluten? Sparanghelul cu sosuri de scufundare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 30 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Torturi De Cod Cu Două Sosuri De Scufundare, Creveți afumați cu trei sosuri de scufundare, și Sosuri De Scufundare A Crabului De Piatră.

Instrucțiuni

1
Pentru a face untul de parmezan, răsturnați sucul de lămâie într-o cratiță mică și, la foc foarte mic, adăugați untul. Topiți și amestecați untul în sucul de lămâie până când aveți un sos neted, adăugați parmezanul și condimentați după gust, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pentru a face pansamentul Asiatic, folosind un pistil și mortar, zdrobiți ardeiul iute cu zahărul brun, apoi amestecați sucul de lămâie până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă prin sosul de soia și uleiul de susan, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice DressingAsiatice Dressing
UmărUmăr
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Pentru maioneza cu usturoi, amestecați toate ingredientele împreună. Decantați sosurile în 3 feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
4
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert și gătiți sparanghelul timp de 2-3 minute până când este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se scurge bine și se servește aburind fierbinte într-o grămadă pentru ca toată lumea să se ajute singură și să se înmoaie în sosul la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista