Sparanghel cu sosuri de scufundare
Nevoie de o garnitură fără gluten? Sparanghelul cu sosuri de scufundare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 5g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 30 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Torturi De Cod Cu Două Sosuri De Scufundare, Creveți afumați cu trei sosuri de scufundare, și Sosuri De Scufundare A Crabului De Piatră.
Instrucțiuni
Pentru a face untul de parmezan, răsturnați sucul de lămâie într-o cratiță mică și, la foc foarte mic, adăugați untul. Topiți și amestecați untul în sucul de lămâie până când aveți un sos neted, adăugați parmezanul și condimentați după gust, apoi dați deoparte.
Pentru a face pansamentul Asiatic, folosind un pistil și mortar, zdrobiți ardeiul iute cu zahărul brun, apoi amestecați sucul de lămâie până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă prin sosul de soia și uleiul de susan, apoi se lasă deoparte.
Pentru maioneza cu usturoi, amestecați toate ingredientele împreună. Decantați sosurile în 3 feluri de mâncare.
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert și gătiți sparanghelul timp de 2-3 minute până când este fraged.
Se scurge bine și se servește aburind fierbinte într-o grămadă pentru ca toată lumea să se ajute singură și să se înmoaie în sosul la alegere.