Sparanghel cu sos cremos de muștar cu usturoi
Sparanghel cu sos cremos de muștar cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 12 și costă 1,2 USD per porție . O porție conține 109 calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită mărar, muștar dijon, suc de lămâie și busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt pachetele de folie de creveți și sparanghel cu sos de unt de lămâie cu usturoi , vinaigretă cremoasă cu miere și muștar și BLT de curcan cu muștar Dijon cremos .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Adăugați sparanghelul; acoperiți și gătiți timp de 2 până la 2-1/2 minute.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Într-o cratiță mică, combinați smântâna, maioneza, sucul de lămâie, muștarul, busuiocul, mărarul, piperul, pudra de usturoi și sarea. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand se incalzesc.