Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche

Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche
Sparanghelul cu somon afumat și sos Gribiche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 281 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $2.75 pe portie. Dacă aveți ulei de măsline plus suplimentar, unt, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sparanghel Cu Somon Afumat Și Sos Gribiche, Sparanghel Englezesc De Sezon Nou, Rulou De Sare Și Piper, Sos Gribiche, și Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat.

Instrucțiuni

1
Bateți maioneza, smântâna și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Se amestecă ouăle tocate, caperele, pătrunjelul, tarhonul și șalota. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CapereCapere
SosSos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Tăiați fundul la 1 inch de fiecare suliță de sparanghel. Folosind curățător de legume, curățați fiecare suliță de la aproximativ 2 inci sub vârf până la bază pentru a îndepărta stratul exterior stringent. Aduceți o cratiță mare de apă sărată pentru a fierbe. Strângeți sucul din 1/2 lămâie în apă clocotită; adăugați jumătate de lămâie, unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LegumeLegume
UntUnt
SucSuc
LămâieLămâie
ZahărZahăr
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați sparanghel și gătiți doar până se înmoaie când este străpuns cu cuțit sau frigărui, 5 până la 8 minute, în funcție de grosime și culoare. Folosind lingura cu fante sau clești, scoateți sparanghelul din cratiță și transferați-l pe platou pentru a se răci. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
CleșteClește
4
Chiar înainte de servire, adăugați 3 linguri de ulei de măsline în sos și amestecați fără a amesteca prea mult (sosul trebuie să aibă textură grosieră, iar uleiul de măsline trebuie să fie ușor separat). Aranjați sparanghelul decorativ pe platou sau farfurii individuale. Drapați feliile de somon peste. Puneți câteva linguri de sos; stropiți ușor cu ulei de măsline suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
SosSos
5
Serviți, trecând sosul rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista