Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte

Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru proaspăt, sare și piper de mare, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Prazul înnegrit cu sparanghel și ouă fierte, Ouă amestecate cu sparanghel, praz, Chincvre și mărar, și Ouă de tigaie cu sparanghel, Pancetta și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ținând o suliță de sparanghel în ambele mâini, îndoiți sulița până când se rupe natural în punctul în care sulița devine dură. Aruncați capătul dur și repetați cu sparanghelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți pancetta până când pancetta este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Se scurge și se adaugă în tigaie. Condimentați amestecul cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Se servește ca prim fel sau ca antreu cu ouă en Cocotte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Frecați interiorul a 6 ramekine cu untul și apoi condimentați cu cimbru, distribuind ambele în mod egal între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Adăugați 2 ouă la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Așezați ramekinele într-un vas de copt și turnați apă în vasul de copt până când este la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Așezați cu grijă vasul de copt în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Coaceți ouăle timp de 15 minute, sau până când sunt setate și aurii deasupra. Mănâncă și bucură-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista