Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru proaspăt, sare și piper de mare, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Prazul înnegrit cu sparanghel și ouă fierte, Ouă amestecate cu sparanghel, praz, Chincvre și mărar, și Ouă de tigaie cu sparanghel, Pancetta și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ținând o suliță de sparanghel în ambele mâini, îndoiți sulița până când se rupe natural în punctul în care sulița devine dură. Aruncați capătul dur și repetați cu sparanghelul rămas.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți pancetta până când pancetta este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, dar nu se colorează.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Se scurge și se adaugă în tigaie. Condimentați amestecul cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.
Se servește ca prim fel sau ca antreu cu ouă en Cocotte.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Frecați interiorul a 6 ramekine cu untul și apoi condimentați cu cimbru, distribuind ambele în mod egal între ramekine.
Adăugați 2 ouă la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Așezați ramekinele într-un vas de copt și turnați apă în vasul de copt până când este la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Așezați cu grijă vasul de copt în cuptorul preîncălzit.
Coaceți ouăle timp de 15 minute, sau până când sunt setate și aurii deasupra. Mănâncă și bucură-te!