Sparanghel cu cremă de usturoi
Sparanghelul cu cremă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, arpagic, cremă de carton și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tortellini și sparanghel în sos de cremă de usturoi, Penne cu sos de cremă de usturoi și sparanghel + meniu săptămânal, și Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând bine. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii din tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Așezați sparanghelul într-o cantitate mică de apă clocotită. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 4 minute sau până când sunt crocante; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere. Acoperiți și răciți.
Pentru a servi, așezați sparanghelul pe un platou de servire. Se acoperă cu sos și se presară cu arpagic.
Stropiți sulițele de sparanghel crocante și fragede, cu un sos de cremă de usturoi și deasupra cu o stropire de arpagic parfumat.