Sparanghel cu cremă de usturoi

Sparanghel cu cremă de usturoi
Sparanghelul cu cremă de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, arpagic, cremă de carton și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tortellini și sparanghel în sos de cremă de usturoi, Penne cu sos de cremă de usturoi și sparanghel + meniu săptămânal, și Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând bine. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
2
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii din tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Așezați sparanghelul într-o cantitate mică de apă clocotită. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 4 minute sau până când sunt crocante; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Pentru a servi, așezați sparanghelul pe un platou de servire. Se acoperă cu sos și se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Stropiți sulițele de sparanghel crocante și fragede, cu un sos de cremă de usturoi și deasupra cu o stropire de arpagic parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De SmântânăSos De Smântână
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista