Sparanghel cu brânză de capră și sos de rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu brânză de capră și sos de rucola. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 337 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, sparanghel, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sparanghel Cu Sos De Brânză De Capră, Portobellos prăjiți și sparanghel cu sos de brânză de capră, și Portobellos prăjit și sparanghel cu sos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de gheață. Pune deoparte.Sparanghel aburit într-un abur pus peste apă clocotită, acoperit, până când este crocant, 3 până la 5 minute.
Transferați imediat în baia de gheață pentru a opri gătitul, apoi scurgeți și uscați.
Transferați pe o farfurie mare de servire și acoperiți cu rondele de brânză de capră. Puneți deoparte câteva frunze de rucola ca garnitură. Tăiați aproximativ rucola rămasă. Într-un blender, combinați rucola tocată, uleiul, usturoiul și sarea ciupită; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți puțin sos peste sparanghel și brânză, puneți restul într-un castron mic pentru a trece la masă.
Încingeți farfuria de sparanghel cu cu câteva felii de ridiche și rucola rezervată ca garnitură.
Se servește cu sosul pe lateral.