Sparanghel Coace
Sparanghelul se coace în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 236 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sparanghel, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel Coace, Sparanghel Șuncă Coace, și Sparanghel și coacere Elvețiană.
Instrucțiuni
Dacă utilizați sparanghel crud: puneți un coș cu aburi sau introduceți și două căni de apă într-o oală mică. Aduceți apa la fiert și apoi adăugați sparanghelul. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Împărțiți rulourile de cină în jumătate și puneți jumătatea superioară deoparte. Rupeți jumătatea inferioară a rulourilor în bucăți și răspândiți uniform în tigaie.
Puneți sparanghelul, brânza și șunca peste bucățile de pâine. Aranjați jumătatea rămasă de rulouri deasupra altor ingrediente.
Bateți împreună ouăle, laptele, ceapa, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se dă la frigider peste noapte.
Scoateți tigaia din frigider cu 30 de minute înainte de coacere și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți descoperit până când un cuțit introdus în centrul tigaiei iese curat, aproximativ 55 de minute.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut]()
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.