Sparanghel Carne De Vită Stroganoff

Asparagus Beef Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 576 calorii. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, sare, muștar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Sparanghel De Pui Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu în unt până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați ciupercile, sarea, piperul și muștarul. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă.
Adăugați cremă de brânză și lapte; gatiti si amestecati pana se topeste crema de branza.
Într-o altă tigaie, aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Pe un platou de servire, aranjați sparanghelul peste tăiței; se acoperă cu amestec de carne de vită.
Se presară cu boia de ardei.