Răspândirea caldă a sparanghelului-Crab ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 293 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de parmezan, biscuiți, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Răspândirea Fructelor De Mare Calde, Răspândire Caldă De Afine, și Cald Italiano Răspândit.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati ardeiul rosu, ceapa si jalapenos in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați sparanghelul, crabul, maioneza și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Crabi
3
Se transferă într-un 1-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară cu caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
5
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 20-25 de minute sau până la fierbere.