Răspândirea caldă a sparanghelului-Crab ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 293 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de parmezan, biscuiți, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Răspândirea Fructelor De Mare Calde, Răspândire Caldă De Afine, și Cald Italiano Răspândit.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati ardeiul rosu, ceapa si jalapenos in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați sparanghelul, crabul, maioneza și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crabi
3
Se transferă într-un 1-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se presară cu caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
5
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 20-25 de minute sau până la fierbere.