Spanacul și anghinarea s-ar putea să fie doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 162 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți inimi de anghinare marinate, usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Răspândirea Anghinarei De Spanac, Makeover Spanac Anghinare Răspândirea, și Anghinare De Lămâie-Răspândire De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți spanacul scurs cu un prosop de bucătărie pentru a-l usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
2
Așezați într-un robot de bucătărie cu smântână, maioneză, usturoi, coajă de lămâie și suc. Puree până la neted. Gustați pentru condimente și adăugați anghinare. Pulsați de 2 până la 3 ori pentru a lăsa anghinarea ușor ciudată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel