Spanac și roșii Dal (supă de linte indiană)

Spanac și roșii Dal (supă de linte indiană)
Spanacul și roșiile dal (supa de linte indiană) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 292 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper cayenne, semințe de chimen, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 95%. Încercați Spanac și roșii Dal (supă de linte indiană), Supă De Linte De Roșii Fumurii Cu Spanac Și Măsline, și Supă De Linte Indiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți linte și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță. Se amestecă sarea. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți la foc mic 10 minute. Îndepărtați orice spumă care se formează și continuați să fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți uleiul într-o cratiță separată. Gătiți semințele de muștar și semințele de chimen în ulei fierbinte până când încep să stropească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați ceapa, usturoiul și turmericul în semințe; gătiți și amestecați până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Amestecați spanacul, roșiile și ardeiul cayenne în amestecul de ceapă; gătiți până când spanacul se ofilește și roșia este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Amestecați lintea gătită și cilantro în amestecul de spanac; aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Reglați sarea și apa după preferințele gustului și texturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista