Spanac și Frittata de roșii uscate la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul și Frittatanul de roșii uscate la soare. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanac, șalotă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea prăjită, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de pâine prăjită cu scorțișoară {fără lactate} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Spanac, Anghinare Și Frittata De Roșii Uscate La Soare, Briose de frittata cu spanac și roșii uscate la soare, și Quiche de spanac cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Acoperiți 4 vase mici de copt cu spray de gătit. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 2 pana la 3 minute.
Adăugați spanac; gatiti 2-3 minute.
Se ia de pe foc. Bateți ușor ouăle și albușurile într-un castron. Se amestecă roșiile uscate la soare, brânza, busuiocul, amestecul de spanac, sarea și piperul. Lingură în vase de copt; coaceți până când este ferm în centru, 12 până la 14 minute.
Serviți fiecare cu 1 felie de pâine prăjită și 1/2 cană de fructe de pădure.