Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul și anghinarea în foietaj. Această rețetă face 48 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, maioneză, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac În Foietaj, Tarta De Anghinare Cu Spanac În Foietaj, și Mușcături de foietaj cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți bine spanacul, apăsând între straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Se amestecă împreună spanacul, inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Spanac
3
Decongelați foietajul la temperatura camerei 30 de minute. Desfaceți patiseria și așezați-o pe o suprafață ușor făinată sau pe o folie de plastic rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Întindeți amestecul de jumătate de spanac uniform pe foaia de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Roll up patiserie, jellyroll moda, presare pentru a sigila cusătură; înveliți în folie de plastic grele. Repetați procedura cu amestecul de patiserie și spanac rămas. Congelați 30 de minute; tăiați în felii groase de 1/2 inch. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
6
Rulourile pot fi înghețate până la 3 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.