Spanac și anghinare în foietaj
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul și anghinarea în foietaj. Această rețetă face 48 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, maioneză, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac În Foietaj, Tarta De Anghinare Cu Spanac În Foietaj, și Mușcături de foietaj cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți bine spanacul, apăsând între straturi de prosoape de hârtie.
Se amestecă împreună spanacul, inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente.
Decongelați foietajul la temperatura camerei 30 de minute. Desfaceți patiseria și așezați-o pe o suprafață ușor făinată sau pe o folie de plastic rezistentă.
Întindeți amestecul de jumătate de spanac uniform pe foaia de patiserie, lăsând o margine de 1/2 inch.
Roll up patiserie, jellyroll moda, presare pentru a sigila cusătură; înveliți în folie de plastic grele. Repetați procedura cu amestecul de patiserie și spanac rămas. Congelați 30 de minute; tăiați în felii groase de 1/2 inch. (
Rulourile pot fi înghețate până la 3 luni.)
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.