Spanac Saut Inox Mediteranean

Spanac Saut Inox Mediteranean
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Spanacul mediteranean saut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de spanac pentru copii, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Saut Mediteranean Creveți Și Fenicul, Saut Ouă Deviled Mediteraneene, și Dovlecei de spaghete mediteraneene sotate cu legume și Feta.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Adăugați spanacul și gătiți 3 până la 4 minute sau doar până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Presărați amestecul de spanac cu sare și ingredientele rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista