Spanac Saut Inox Mediteranean
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Spanacul mediteranean saut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de spanac pentru copii, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Saut Mediteranean Creveți Și Fenicul, Saut Ouă Deviled Mediteraneene, și Dovlecei de spaghete mediteraneene sotate cu legume și Feta.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați spanacul și gătiți 3 până la 4 minute sau doar până când spanacul se ofilește.
Presărați amestecul de spanac cu sare și ingredientele rămase și serviți imediat.