Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt
Spanacul proaspăt cu sos de usturoi-iaurt este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 165 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați chiles de arcrbol, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt, Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt, și Iaurt Cu Spanac-Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 1 minut.
Adăugați ardei iute și 1/3 de spanac. Gatiti pana cand spanacul se ofileste, adaugand spanacul ramas in 2 adaosuri si aruncand des, aproximativ 4 minute.
Se amestecă în orez. Acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și umezeala din spanac este absorbită, adăugând apă cu linguri, dacă este necesar pentru orez, aproximativ 10 minute. Descoperiți și continuați să gătiți până când amestecul este uscat, aproximativ 2 minute; aruncați ardeii iute.
Între timp, apăsați căței de usturoi într-un castron mic, amestecați iaurtul și condimentați cu sare și piper. Topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Se amestecă în cayenne și se ia de pe foc.
Întindeți amestecul de spanac pe platou; faceți indentări cu spatele lingurii. Lingurați iaurtul în indentări și stropiți cu unt de cayenne.