Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt

Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt
Spanacul proaspăt cu sos de usturoi-iaurt este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 165 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați chiles de arcrbol, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt, Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt, și Iaurt Cu Spanac-Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați pasta de roșii; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
4
Adăugați ardei iute și 1/3 de spanac. Gatiti pana cand spanacul se ofileste, adaugand spanacul ramas in 2 adaosuri si aruncand des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Ardei IuteArdei Iute
5
Se amestecă în orez. Acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și umezeala din spanac este absorbită, adăugând apă cu linguri, dacă este necesar pentru orez, aproximativ 10 minute. Descoperiți și continuați să gătiți până când amestecul este uscat, aproximativ 2 minute; aruncați ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
OrezOrez
6
Între timp, apăsați căței de usturoi într-un castron mic, amestecați iaurtul și condimentați cu sare și piper. Topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
UntUnt
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
7
Se amestecă în cayenne și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
8
Întindeți amestecul de spanac pe platou; faceți indentări cu spatele lingurii. Lingurați iaurtul în indentări și stropiți cu unt de cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SpanacSpanac
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
IaurtIaurt

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista