Spanac japonez cu semințe dulci de susan

Spanac japonez cu semințe dulci de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul japonez cu semințe dulci de susan. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 91 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, zahăr brun, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Încercați Somon Japonez Cu Semințe De Susan, Salată japoneză de spanac cu sos de susan prăjit, și Spanac sotat cu semințe de susan prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați spanacul 3 până la 4 căni simultan. Gatiti si amestecati pentru a se ofili, apoi adaugati mai mult spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3
Măcinați semințele de susan în firimituri fine folosind un mortar și pistil. Când spanacul este ofilit, mutați-l pe părțile laterale ale tigaiei și presărați zahăr în centru. Când zahărul se topește, amestecați spanacul pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați spanacul pe o farfurie de servire și presărați deasupra semințe de susan măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TahiniTahini
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista