Spanac japonez cu semințe dulci de susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul japonez cu semințe dulci de susan. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 91 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, zahăr brun, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Încercați Somon Japonez Cu Semințe De Susan, Salată japoneză de spanac cu sos de susan prăjit, și Spanac sotat cu semințe de susan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu până la cald.
Adăugați spanacul 3 până la 4 căni simultan. Gatiti si amestecati pentru a se ofili, apoi adaugati mai mult spanac.
Măcinați semințele de susan în firimituri fine folosind un mortar și pistil. Când spanacul este ofilit, mutați-l pe părțile laterale ale tigaiei și presărați zahăr în centru. Când zahărul se topește, amestecați spanacul pentru a acoperi.
Transferați spanacul pe o farfurie de servire și presărați deasupra semințe de susan măcinate.