Spanac fierbinte și dip anghinare ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 132 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. 7979 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, smântână, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Nashville Fierbinte Pui Dip.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se fierbe spanacul și anghinarea în 1 cană de apă până se înmoaie și se scurge. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Spanac
Apă
3
Încălziți crema de brânză în cuptorul cu microunde timp de 1 minut sau până când este fierbinte și moale. Se amestecă restul ingredientelor și se servește fierbinte.