Spanac de nucă de cocos fiert cu năut și lămâie

Spanac de nucă de cocos fiert cu năut și lămâie
Spanacul de nucă de cocos fiert cu năut și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 530 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, frunze de coriandru, un strop de fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanac Fiert Spaniol Cu Năut, Pui indian fiert cu năut și spanac, și Năut de nucă de cocos și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare și grea (cum ar fi un cuptor olandez), încălziți uleiul sau ghee-ul la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul ras, roșiile uscate la soare, coaja de lămâie și ardeiul roșu, dacă utilizați. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați nautul și creșteți focul la mare. Gatiti pana cand nautul incepe sa devina auriu, 3-4 minute. Se amestecă des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5
Adăugați spanacul în oală (poate fi necesar să îl adăugați în loturi până când este suficient spațiu), apoi adăugați sucul de lămâie, laptele de cocos, sarea și ghimbirul măcinat. Aduceți la foc mic și gătiți până când spanacul este foarte moale și nautul este fraged, 10-15 minute. Condimentează după gust cu mai multă sare și suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se servește garnisit cu coriandru și nucă de cocos prăjită cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista