Spanac de nucă de cocos fiert cu năut și lămâie

Spanac de nucă de cocos fiert cu năut și lămâie
Spanacul de nucă de cocos fiert cu năut și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 530 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, frunze de coriandru, un strop de fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spanac Fiert Spaniol Cu Năut, Pui indian fiert cu năut și spanac, și Năut de nucă de cocos și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare și grea (cum ar fi un cuptor olandez), încălziți uleiul sau ghee-ul la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul, ghimbirul ras, roșiile uscate la soare, coaja de lămâie și ardeiul roșu, dacă utilizați. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4
Adăugați nautul și creșteți focul la mare. Gatiti pana cand nautul incepe sa devina auriu, 3-4 minute. Se amestecă des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5
Adăugați spanacul în oală (poate fi necesar să îl adăugați în loturi până când este suficient spațiu), apoi adăugați sucul de lămâie, laptele de cocos, sarea și ghimbirul măcinat. Aduceți la foc mic și gătiți până când spanacul este foarte moale și nautul este fraged, 10-15 minute. Condimentează după gust cu mai multă sare și suc de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește garnisit cu coriandru și nucă de cocos prăjită cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista