Spanac cu cremă rapidă și ușoară

Spanac cu cremă rapidă și ușoară
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Spanacul cremos rapid și ușor ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 477 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de șalotă, spanac, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este excelent. Încercați Spanac Ușor Cremă, Spanac Ușor Cremă, și Spanac ușor cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o oală mare de supă, se pune la foc mare, se adaugă spanac și se acoperă. Gatiti 1 minut, descoperiti si amestecati usor pana cand majoritatea frunzelor sunt de un verde aprins si ofilite, aproximativ 2 minute. Scurgeți rapid spanacul într-o strecurătoare și transferați pe o farfurie tapetată cu 4 sau 5 prosoape de hârtie. Odată suficient de rece pentru a fi manipulat, stoarceți cât mai mult lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați spanacul pe o tăietură și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați o tigaie mare la foc mediu, topiți untul în tigaie și amestecați șalota în untul fierbinte până când abia auriu și translucid, 3 până la 4 minute. Se amestecă amestecul de condimente în amestecul de șalotă și se toarnă smântână. Ridicați focul la mediu-mare și reduceți sosul de smântână la aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sezonul GoyaSezonul Goya
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Reduceți căldura la minim și aruncați spanacul cu sos de smântână în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand spanacul este incalzit si acoperit, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano în spanac până se combină bine; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista